program


Asparges dag på Besøgsmarken

Asparges dag på Besøgsmarken

Vi stikker asparges på Besøgsmarken, byder på friske og grillede asparges - og fortæller historien om dyrkning af den sprøde, eksklusive spise fra Lammefjorden.

Lørdag d. 12. juni kl.12-14 er der mulighed for at komme til aspargesdag på Geoparkens besøgsmark. På selve dagen vil du blive klogere på dyrkning af asparges og selve historien om asparges på Lammefjorden. Du kan selv prøve kræfter med at stikke asparges, og børnene vil konkurrere om, hvem der kan stikke den længste asparges.

På besøgsmarken vil der blive tilberedt asparges på forskellige måder, skænket hvidvin, og derved give dig muligheden for at smage på de eksklusive lokale råvarer.
Imens de voksne nyder historie, mad og vin, vil der være asparges aktiviteter for børnene. Inden I går hjem, er der mulighed for at købe nye kartofler og friske asparges med hjem.

Priser
185 kr. for voksne og 0 kr. for børn (0-15år)

Tidspunkt
Kl.12-14

Sted
Besøgsmarken, Rådhusvej 75, 4540 Fårevejle

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: